Nomer Hp: 082227555114 Penjual Vitamale HWI Asli Di Jakarta

best
Nomer Hp: 082227555114 Penjual Vitamale HWI Asli Di Jakarta
KategoriKesehatan Herbal, Obat Kuat
KodeVitamale HWI Kapsul
Di lihat845 kali
Stok Tersedia
Harga Rp 250.000
Beli Sekarang
082227555114
082227555114
29645384

Nomer Hp: 082227555114 Penjual Vitamale HWI Asli Di Jakarta Obat Kuat Pria HWI POM TR. 172304531 Jl. Daan Mogot No. 25 RT.5 RW.8, Wijaya Kusuma, Grogol Petamburan, Kota Jakarta Barat. (50 meter sebelum pos polri pesing) kami agen Vitamale HWI Di Jakarta Yang Siap Melayani PENGIRIMAN / COD Hotel, Rumah, Kantor Bayar Ditempat.

Distributor Vitamale HWI Asli Obat Kuat Pria Roso

Jangan biarkan pasangan Anda loyo! Coba Kapsul Vitamale HWI ajaib ini!

1 kapsul kuat 4 hari! Alamat Toko Obat Kuat Pria ”JHONY” Vitamale HWI Kapsul Herbal obatpriajakarta.com menjual permen Soloco Asli! Kami juga menerima COD Jakarta Barat | Jakarta Pusat | Jakarta Selatan | Jakarta Utara | Jakarta Timur | Tangerang | Banten. Hp: / WhatsApp: 082227555114.

Agen Vitamale Asli Di Jakarta adalah ubat herbal yang kuat untuk lelaki yang dikhaskan untuk digunakan oleh lelaki, fungsinya adalah untuk menjawab pelbagai masalah seksual yang dialami oleh lelaki. Manfaat produk ini di Jakarta dijamin kerana ujian klinikal telah dilakukan oleh pakar dalam bidang pengobatan herba untuk kekuatan lelaki. Bahan-bahan yang terkandung semuanya diperbuat daripada herba semulajadi, jadi anda tidak perlu risau tentang keselamatan penggunaan. Selain itu, produk Vitamale Strong Medicines juga mendapat kebenaran dari BPOM RI (Agensi Negara untuk Pengawasan obat dan Makanan).

MANFAAT UTAMA DARI OBAT VITAMILE :

untuk menyembuhkan masalah seksual seperti:    

>> Ejakulasi pramatang 

>> Libido yang rendah

>> mati pucuk

>>Kelemahan ereksi untuk penurunan seksual.

ATURAN MENGKOMSUMSI OBAT PRIA PERKASA VITAMALE :

Tahap 1: Sekiranya anda mengambil Vitamale untuk kali pertama, maka anda hanya perlu mengambil setengah kapsul, bermakna anda perlu membuka pakej kapsul dan tuang 1/2 serbuk itu, kemudian kacau menjadi 1 gelas air. Anda minum selepas makan. Nota: Sekiranya tidak terdapat tindak balas atau prestasi produk yang tidak dapat dilihat sehingga membuat anda kurang berpuas hati, keesokan harinya, anda boleh mengambil 1 kapsul (selepas makan).

Tahap 2: Jika anda pernah memerintahkan Vitamale dan telah memakannya, maka anda boleh mengambil Vitamale 1 kapsul selepas makan. Dalam rekod tekanan darah anda adalah normal, tidak melebihi purata.

FUNGSI UTAMA OBAT KUAT VITAMALE :

  • Membantu meningkatkan daya seks lelaki dan semangat
  • Membantu meningkatkan stamina
  • Membantu meningkatkan tahap testosteron
  • Meningkatkan kualiti ereksi dan tahan lama dengan membantu meluaskan saluran darah kapilari
  • Membantu meningkatkan pengeluaran sperma pada lelaki dan mengatasi masalah kesuburan
  • Membantu menambah keharmonian kepada pasangan suami isteri (pasangan)
  • Membantu menenangkan minda dan mencegah keletihan

HARGA Vitamale Isi 10 Capsul Rp: 250.000 Beli 3 Kotak Bonus 1 Kotak

NOTE:

Jika tindak balas perlahan, atau berasa tidak mencukupi dan tidak puas, keesokan harinya, anda boleh mengambil 2 kapsul sekaligus. Sama, penggunaan selepas makan. Tahap 3: Jika anda digunakan untuk menggunakan ubat herba dengan kekuatan, dan tekanan darah anda adalah normal (tidak melebihi purata), maka anda boleh mengambil 2 kapsul Vitamale pada satu masa. Penggunaan selepas makan. Tahap 4: Jika tekanan darah anda tidak berada dalam keadaan normal atau melebihi purata, tetapi anda memerlukan suplemen ubat yang kuat untuk mengatasi masalah seksual anda, maka anda harus mengambil Vitamale dalam dos kapsul 1/2 sahaja. Caranya, anda boleh membaca peraturan 1. Peringkat 5: Setelah mengambil separuh kapsul dan tidak ada tindak balas negatif pada tubuh anda (kerana darahnya melebihi paras purata), maka pada hari berikutnya anda dapat meningkatkan dos dengan mengambil 1 kapsul setelah makan. Peringkat 6: Jika tekanan darah adalah normal, anda boleh mengambil 2 kapsul Vitamale pada satu masa, ambil selepas makan. Tunggu reaksi, jika tindak balas badan anda sensitif untuk menerima produk, maka pada keesokan harinya anda harus mengurangkan dos dengan hanya mengambil 1 kapsul selepas makan.

CALL: 082227555114

WhatsApp: 082227555114

tags: , , ,
  • Nomer Hp: 082227555114 Penjual Vitamale HWI Asli Di Jakarta